Giovanni Carbonella is een doorgedreven entrepreneur met aan de basis een hart voor design en maatwerk. Als oprichter van het succesvolle Carbonella Suits kent hij als geen ander wat perfectie moet zijn. Er is weinig verschil tussen maatwerk en de immowereld. Elk onderdeel van het huis moet de perfectie benaderen. Een oog voor detail én kennis van zaken is meer dan een must om tot een perfect resultaat te komen. Klanten nemen hem ter harte omdat elk onderdeel van het te kopen woning doorzocht wordt gaande van elektriciteit, sanitair, apparatuur, staat van het huis tot alle andere kleine elementen die hiermee gepaard gaan. De invalshoek is compleet anders dan die van een doorsnee immobiliënkantoor. Giovanni kan als geen ander de zaken kritisch bekijken en ervoor zorgen dat alle kaarten wel degelijk op tafel liggen.  De term huizenjager is dus wel degelijk letterlijk te noemen.  Het op zoek gaan naar een droomhuis dat aan alle wensen en eisen van de klant voldoet.

Niet tegenstaande dat dit een vak apart is, is een volgende fase in het proces een cruciaal element. Bij het vinden van een droomhuis gaat het veelal om de kleine of grote gebreken bloot te leggen. De vraagprijs is daarenboven een moeilijk discussiepunt. Als veelvoudig entrepreneur kan Giovanni die vraagprijs van te kopen huis, appartement of hoeve wel degelijk sterk negotiëren. Alles in het belang van de klant om niet enkel en alleen het droomhuis te vinden, maar tevens aan de best mogelijke prijs.

Rechtdoor, rechtaan en eerlijkheid zijn elementen die ervoor zorgen dat u steeds de beste keuze zult maken in het vinden van een droomhuis of appartement.

In het kort, Giovanni bespaart u als huizenjager tijd, zorgt voor een volledige detailaanpak en negotieert voor u de beste prijs.

Giovanni, uw persoonlijk immo adviseur.

contact