In tijden van vandaag blijft immo een hot topic. Dat de baksteen nog steeds diep in de maag ligt is meer dan duidelijk. Echter is het aanbod enorm te noemen en hebben koppels en alleenstaanden minder en minder tijd om huisbezoeken te maken. Tijd is kostbaar en beperkt. Een beroep doen op verschillende immoagentschappen om een huis of appartement te kopen is een slopend proces en tevens heeft het tal van beperkingen.

De tijden van de klassieke aanpak waarbij een immokantoor instaat voor de belangen van zijn klant (de verkoper) en u een huis wenst te verkopen, komt nu in een ander daglicht te staan. Huizenjager Giovanni staat niet in voor een immokantoor, portefeuille of hun klant, maar wel degelijk voor u als koper. Giovanni is uw personal immo adviseur die enkel alleen uw belangen behartigt.

Ook is het zo dat veel mensen niet vinden waarnaar ze op zoek zijn. Om dit te kunnen bereiken is er een hoog gehalte aan empathie nodig om de klant volledig te begrijpen en op zoek te gaan naar dat droomhuis of appartement.

Tenslotte is het kopen van een huis wel een serieuze gelegenheid. Tijd dus om een doorgedreven huizenjager in te schakelen.

Als personal immo adviseur neemt Giovanni al uw taken en wensen over zodanig dat u ten volle kan genieten van uw vrije tijd. Geen weekend bezoeken, geen laat avond bezoeken of vakantiedagen moeten opnemen. Er wordt gezorgd voor een volledige persoonlijke aanpak van uw huisproject. Al uw wensen worden zorgvuldig uitgeschreven, besproken en vervolgens kunnen we aan de slag om uw droomhuis of appartement te vinden.

Het concept is een succes te noemen want Giovanni kan als geen andere huizenjager op heel korte termijn al uw wensen concretiseren. Op korte termijn verkrijgt u een volledig dossier van verschillende huizen met alle details die dieper ingaan dan de doorsnee makelaar. Alles wordt in detail besproken vanuit uw eigen zetel.

Giovanni is er voor u en is tevens niet afhankelijk van een portfolio. Hij is uw persoonlijke assistent en buikspreker die enkel uw belangen behartigt.  Zo wordt het kopen van een huis een zaligmakende ervaring.